Popkoor

Laat je ambitie voor zingen zien in een popkoor

Als je altijd al een passie voor zingen en muziek hebt gehad is het toch heerlijk dat te delen met een hele groep mensen die allemaal dezelfde passie hebben! Dus als je houdt van popmuziek en het zingen van popmuziek, dan is een popkoor perfect voor jou. In deze groep kun je groeien als zanger of zangeres en samen een mooi optreden opzetten. De ambitie om jezelf te verbeteren is altijd belangrijk en bij het zingen in een groep komt ook een stuk meer kijken dan als je in je eentje zingt. Je moet namelijk goed op elkaar inspelen om de goede noten op het goede moment te zingen. Als dit goed gaat wordt het een prachtig geheel en zal je het publiek helemaal versteld laten zijn. Dus laat nu jouw talent en ambitie zien in jouw popkoor!

Hoe krijg je dat goede resultaat in een popkoor?

Om als popkoor goed een stuk muziek te zingen heb je duidelijke instructies nodig. En dan is goed bladmuziek zeker heel handig. Er moet duidelijk op staan hoe alle verschillende stukken gezongen moeten worden, van de ingewikkelde melodie tot natuurlijk de noten. Als koor met muzikale begeleiding kan het soms ook moeilijk zijn om aangepast bladmuziek voor begeleiding te vinden. Het moet natuurlijk ingestemd zijn op de zangers en niet teveel op de voorgrond komen. Maar gelukkig kan ik je helpen met de juiste koorarrangementen; hoge kwaliteit bladmuziek voor elk onderdeel van het koor. Ik heb jarenlange ervaring als arrangeur en werk ook als dirigent bij (pop)koren. Dus als jij ook dat goede resultaat wilt voor je popkoor, laat mij je dan helpen met popkoor arrangementen.

Laat het publiek versteld staan!

Popmuziek wordt veel afgespeeld op de radio dus het publiek kent meestal de liedjes al wel. Op een gegeven moment kan dat toch wel een beetje saai worden om elke keer exact hetzelfde te horen. Maar deze liedjes met een koor zingen is toch echt anders en mensen staan daar altijd helemaal versteld van. Daarom houden veel mensen er ook van om voor bijzondere evenementen een koor in te huren in plaats van een cd’tje op te zetten. Als popkoor geef je een nieuwe twist aan de originele liedjes door ze met een koor te zingen. Je kan bijvoorbeeld ook spelen met de verschillende stemgroepen in het koor en het tempo van de muziek kan je zo een popliedje toch helemaal eigen maken. Hier kan je jouw talent en creativiteit mee laten uitblinken.

© 2021 Don Henken