Vloggen

Vanaf juni 2017 maak ik met regelmaat vlogs. Het is leuk om op een andere manier te laten zien waar ik mee bezig ben en wat er zoal op mijn pad komt.

Ontmoet de groepen waarmee ik werk, de arrangementen die ik maak, de studie die ik volg, de evenementen die ik mee organiseer.

Zusjelief achter de schermen

Twee jaar hebben we, eerst stilletjes en daarna actief, gewerkt aan een mooi productie met BO!NK Theater.
12 mei was het zover: De première. Het begint rond een uur of één ‘s middags en gaat door tot het begin van de volgende dag. Hier zie je hoe we bezig zijn om dit tot een succes te maken en dat is het!

Concert Just Music en Rise Up

Het jaar 2001: In Arnhem in het Internationaal KorenFestival. Daar ontmoet ik Just Music met dirigent Karin Lauwers voor de eerste keer. Sindsdien hebben we veel ervaring en muziek uitgewisseld. Ook de jongere versie, Rise Up, is een energieke, muzikale en stralende groep. Binnenkort te bewonderen op het festival in Pretoria, Zuid-Afrika. Hier mijn ervaring op hun gave concert 24 februari 2018 in Neerpelt

Werkweekend met BO!NK theater

In de weg naar perfectie zit veel plezier en gedrevenheid. Daar hoor ook een werkweekend bij. Je leert elkaar op een andere manier kennen en vooral in de pauze is daar tijd voor.

Close Menu