Dirigeren

Samenwerken

Kijken naar wat een koor kan, wil en daarvoor nodig heeft. Dat kan volgens mij alleen maar als je echt samen bepaalt wat er mogelijk is.

The Intelligent Choir

Uitgangspunt: de kwaliteiten en vaardigheden van iedere zanger. Dit ontwikkelen en van binnenuit het koor steeds beter maken.

Duidelijke opbouw

Goede opbouw van iedere repetitie, werkschema’s voor langere periodes. Inzingen, afwerken, uitvoeren: alle aspecten worden meegenomen

Improvisatie

Vanuit bestaand repertoire werken met Vocal Painting: gebaren om de muziek te veranderen. Vanuit jezelf nieuwe muziek laten ontstaan. 

Groepen waarmee ik werk

Zingen voor je Leven koor Tilburg

Zingen voor je leven: Iedere twee weken komen we bij elkaar. Vanaf het begin bijzonder met heel mooie harmonie in de zang en met elkaar.
De muziek wordt vanuit de beleving gezongen. Ieder nummer heeft weer zijn uitdaging. Heerlijk om dit met elkaar te beleven

Popkoor Undercover - Loon op Zand

Vanaf het begin een bijzonder koor. We hebben dit koor opgericht met doel om samen te zingen en open te staan voor elkaar. Met veel energie en enthousiasme laten we zien en horen wat we kunnen.
Als jong koor hebben we al veel podium ervaring en weten steeds onze passie te delen met het publiek.

Zanggroep Spirit - Best

Een groep enthousiaste vrouwen en mannen. Spirit legt de muzikale lat steeds een stukje hoger en zorgt voor een podiumpresentatie die de betekenis van het lied ondersteunt. Het repertoire van Spirit is veelzijdig: swingende songs, ontroerende ballads en pittige popnummers.

Bo!nk theater - Bunnik/Utrecht

Na Wrakstukken, Mijn Vader de Held, Nanny uit Noodzaak nu de muzikale leiding van weer een bijzondere productie: Zusjelief.

Vocal Group muchoss - oss

Muchoss is een verrassend veelzijdige vocal group uit Oss met passie voor close harmony en a capella zang, afgewisseld met een beetje humor en cabaret. Van ballads, popsongs tot zelfs een snufje jazz en klassiek. Dit alles met een knipoog, een beetje glamour en op geheel eigen wijze.

Close Menu